Duratron® U1000 PEI

- 2022-07-07-

Duratron® U1000 PEI

Anglický názov PEI čínskej polyetherimidovej dosky je Polyetherimide, PEI patrí medzi amorfné plasty. Ide o amorfný vysokovýkonný polymér, ktorý je extrudovaný z technických plastov vyrobených z amorfného PEI (polyéterimidu) pri vysokej teplote extrudérom. V súčasnosti je bežne používaná PEI doska surovinou (Ultem) GE v Spojených štátoch. V roku 1972 začala spoločnosť GE v Spojených štátoch skúmať a vyvíjať PEI.
 
Detaily produktu
Duratron U1000 PEI je polyéterimidový profilový produkt, ktorý je ideálny pre elektrickú a elektronickú izoláciu (napr. rôzne komponenty polovodičových procesov), ako aj rôzne konštrukčné komponenty. Tieto diely vyžadujú vysokú pevnosť a tuhosť pri vysokých teplotách, takže Duratron U1000 PEI sa dobre hodí. Duratron U1000 PEI má dobrú odolnosť voči hydrolýze a možno ho sterilizovať opakovaným autoklávovaním.
Duratron® LSG PEI
Detaily produktu
Duratron LSG PEI je polyéterimidový opracovaný profil v medicínskej kvalite a Mitsubishi Chemical High-tech Materials vyberá iba špeciálne živicové suroviny na dávkovú výrobu. Duratron LSG PEI má vynikajúce mechanické, tepelné a elektrické vlastnosti, hydrolýzu a chemickú odolnosť. Zloženie profilov Duratron LSG PEI vyhovuje platným predpisom EÚ (smernica 2002/72/ES v znení neskorších predpisov), predpisom Spojených štátov amerických (FDA) pre plastové materiály prichádzajúce do styku s potravinami. Profily Duratron LSG PEI prešli úspešným testovaním tvaru, aby preukázali súlad so smernicami United States Pharmacopeia (USP) a ISO 10993-1 pre testovanie biokompatibility materiálov a ponúkame plnú sledovateľnosť výroby od živice po profil. Okrem toho profily Duratron LSG PEI fungujú mimoriadne dobre v sterilizačných prostrediach, ako je para, suché teplo, plazma, etylénoxid, gama lúče atď., vďaka čomu sú ideálne pre aplikácie, ako sú lekárske, farmaceutické a biotechnológie.
chirurgická sonda

Chirurgická sonda vyrobená z tyčového materiálu Duratron PEI, ktorú možno opakovane autoklávovať kvôli pevnosti a tuhosti. (Alternatívy: polyoxymetylén, polysulfón)
Rozdeľovače pre farmaceutické zariadenia

Rozdeľovače vyrobené z plechu Duratron PEI sa používajú vo farmaceutických procesných zariadeniach, aby odolali horúcim chemickým rozpúšťadlám a rutinným sterilizačným ošetreniam. (Alternatíva: hliník)
Vysokofrekvenčné izolačné diely pre mikrovlnné komunikačné zariadenia

Vysokofrekvenčné izolátory používané v mikrovlnných komunikačných zariadeniach sú vyrobené z profilov Duratron PEI. (Alternatíva: Keramika)
Svorky na pripojenie dosky plošných spojov

Odolnosť voči vysokému napätiu a vlastnosti spomaľujúce horenie Duratron PEI ho predurčujú na spracovanie svoriek na pripojenie dosiek plošných spojov, ako aj video displejov pre lietadlá, tanky a lode. (Alternatíva: POM)
Duratron PEI je odolný voči vysokému napätiu a spomaľuje horenie, ideálny pre svorky pre pripojenie dosiek plošných spojov a video displejov pre lietadlá, tanky a lode.