Produktový rad Duratron®

- 2022-06-28-

Duratron® Produktový rad
 
Duratron® ochranná známka zahŕňa 4 hlavné kategórie materiálov, z ktorých každá je rozdelená do modifikovaných tried. Každý modifikovaný materiál má iné vlastnosti a použitie. V prípade potreby sa obráťte na profesionálny predajný tím spoločnosti Chengtu Plastics, ktorý vám poskytne podrobné odpovede;
 
· Duratron® PBI
· Duratron® PI
· Duratron® PAI
· Duratron® PEI
 
Duratron® PBI
PBI (Celazol) polybenzimidazol
PBI doska, PBI tyč, celazolová doska, celazolová tyč, doska Duratron, tyč Duratron
Duratron CU60 PBI je v súčasnosti najvýkonnejší technický termoplast. Má najvyššiu tepelnú odolnosť a mechanické vlastnosti zo všetkých neplnených plastov pri teplotách nad 205°C. Má lepšiu odolnosť proti oderu a nosnosť pri extrémnych teplotách ako ktorýkoľvek iný vystužený alebo nevystužený technický plast.
Ako nevystužený materiál je Duratron CU60 PBI veľmi "čistý" vzhľadom na iónové nečistoty a neuplynie (s výnimkou vody). Tieto veľmi atraktívne vlastnosti umožňujú materiál navrhnúť pre použitie vo vákuových komorách pre polovodičové zariadenia, ako aj v leteckom priemysle. Duratron CU60 PBI má vynikajúcu ultrazvukovú transparentnosť, vďaka čomu je ideálny pre komponenty, ako sú šošovky hrotu sondy v ultrazvukových meracích zariadeniach.
Duratron CU60 PBI je tiež výborný tepelný izolant. Iné roztavené plasty sa na Duratron CU60 PBI neprilepia. Tieto vlastnosti ho predurčujú na kontaktné tesnenie a izolačné puzdrá v zariadeniach na výrobu plastov a lisovanie. Duratron CU60 PBI možno často použiť v kritických komponentoch, aby sa znížili náklady na údržbu a zvýšili sa hodnotné výrobné časy. Nahrádza kovy a keramiku pre komponenty čerpadiel, ventilové sedlá (high-tech ventily), ložiská, valčeky a vysokoteplotné izolátory.
— Celazol PBI U60
— Celazol PBI U60 CF
– Celazol PBI TF60V
– Celazol PBI TF60C
– Celazol PBI TL60
â— Duratron_CU60_PBI
â— Celazolová doska, Celazolová tyč, Duratronová doska, Duratronová tyč
â— Obráťte sa na predaj pre obrábané diely Duratron&Celazole.
Pre špeciálne špecifikácie prosím kontaktujte
 
aplikácie;
Vysokoteplotná izolačná vložka
Puzdrá vyrobené z Duratron CU60 PBI pre systémy horúcich vtokov na vstrekovanie plastov umožňujú, aby plast zostal roztavený, aj keď je diel „zmrazený“ v chladiacej forme. A horúci roztavený plast sa neprilepí na Duratron CU60 PBI, vďaka čomu puzdro vydrží dlhšie a ľahšie sa čistí. (Predchádzajúce materiály: Vespel® PI, Keramika)
elektrický konektor
Kvôli vyššiemu bezpečnostnému faktoru nahradil výrobca leteckých motorov konektory vystavené teplotám vyšším ako 205 °C (400 °F) materiálom Duratron CU60 PBI. (Predchádzajúci materiál: Vespel® PI)
 
Sedadlo na loptu
Sedadlá vyrobené z Duratron CU60 PBI pre kontrolu kvapalín pri vysokej teplote s vynikajúcim výkonom. (predchádzajúci materiál: kov)
 
Upínacie krúžky
Duratron CU60 PBI je opracovaný pre zariadenia na leptanie plynovou plazmou a má dlhšiu životnosť v porovnaní s polyimidovými (PI) dielmi vďaka zníženej vysokej miere energetickej erózie. Keďže ich nie je potrebné tak často vymieňať, získavajú cennú výrobnú „dobu prevádzkyschopnosti“. (Predchádzajúci materiál: Vespel® PI)