Obrábacie a termosetové materiály VESPEL

- 2022-06-28-

Obrábacie a termosetové materiály VESPEL

Vespel sp1 je produkt čistého profilu PI od spoločnosti DuPont, ktorý má vynikajúce komplexné mechanické vlastnosti, odolnosť voči vysokej teplote a opotrebeniu a často sa používa v extrémne zložitých pracovných podmienkach, ako je letecký priemysel, polovodiče atď.

Vespel je termosetový materiál. Termosetový materiál je vyrobený z prášku procesom vysokej teploty a vysokého tlaku. Vyznačuje sa vysokou tepelnou odolnosťou, vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a vysokou pevnosťou. Samozrejme, obrábanie je tiež náročné.

Použitie VESPEL PI polyimidu je veľmi rozsiahle. Typické sú vysokoteplotné a vysokotlakové tesnenia leteckých zariadení, ako sú letecké satelity, konštrukčné časti antén leteckých satelitov, ochranné kryty radarov, komunikačné konštrukčné časti a tepelná izolácia leteckých motorov. Je to ideálny čistý a stabilný materiál na izoláciu dielov atď.

Polyimid VESPEL PI je tiež široko používaný v polovodičoch, ktoré sa zvyčajne používajú v tenkých sklenených vysokoteplotných procesných valcoch, tepelne odolných ložiskách, strojoch na krájanie plátkov a rôznych neštandardných častiach s vysokou tepelnou odolnosťou a odolnosťou proti opotrebovaniu.

Polyimid VESPEL PI je tiež široko používaný v priemysle žiaroviek. V momente, keď je sklo sintrované, môže otočná spona zabrániť rozbitiu skla. Vysoká teplotná odolnosť a vysoká odolnosť proti opotrebovaniu zároveň zaisťujú určitú životnosť. Samozrejme, tento produkt je možné použiť ako alternatívu PBI.

Polyimid VESPEL PI je tiež široko používaný v automobilovom priemysle, ako sú izolačné podložky výfukových potrubí automobilov, izolačné tesnenia, podporné podložky, tesnenia tlmičov, tesnenia motora atď.

Polyimid VESPEL PI je tiež široko používaný v ropnom priemysle, ako sú štíty pre vrtné zariadenia pri ťažbe ropy, kryty elektronických snímačov, komunikačné konektory, elektrické konektory atď.

Polyimid VESPEL PI je tiež široko používaný v tabakovom priemysle a výrobe zbraní. Okrem čistých druhov materiálov sú na výber aj komponenty z grafitu, sklenených vlákien a uhlíkových vlákien. Dokáže efektívne vyriešiť vysokorýchlostné a vysoko opotrebované podmienky mazania bez oleja a je tiež účinný Používa sa namiesto puzdier práškovej metalurgie.

Naša spoločnosť je dobrá v obrábaní VESPEL a termosetovom inžinierskom obrábaní plastov, presnosť môže byť kontrolovaná v rozmedzí +/-0,01 mm, kvalita hromadnej výroby je stabilná a spoľahlivá a nákladová výkonnosť je vysoká. Je to profesionálna továreň na obrábanie plastov.