PEI obrábanie a UL1000 obrábacie prípravky

- 2022-06-21-

PEI obrábanie a UL1000 obrábacie prípravky


Diely vyrobené z PEI sú nákladovo efektívnejšie, len 1/3 PEEK z hľadiska materiálu, čo môže efektívne znížiť náklady. Nástroje a prípravky obrábané PEI sa používajú hlavne v priemysle 3C, ako sú prípravky pre mobilné telefóny, kontrolné nástroje, nástroje atď.
PEI má veľmi dobré mechanické vlastnosti, vysokú rozmerovú stabilitu a určitú odolnosť proti opotrebovaniu. Nevýhodou je, že má slabú odolnosť proti korózii a nie je odolný voči organickým rozpúšťadlám. Napríklad po kontakte s alkoholom je krehký. Toto musia zvážiť dizajnéri. Navyše je to jeden z úspešnejších materiálov, ktorý nahrádza PEEK.
Obrábanie PEI alebo obrábanie UL1000 je veľmi ideálne, je jednoduchšie na CNC obrábanie, drsnosť povrchu je dobrá, stabilita rozmerovej tolerancie je relatívne vysoká, blízka PEEK, alebo niektoré časti dutín majú lepší rozmerový výkon ako PEEK.

UL1000 obrábanie, PEI obrábané diely majú širokú škálu aplikácií. V priemysle galvanizácie, vzhľadom na to, že PEI je čistý materiál a jeho cena je nižšia ako cena PEEK, sa tiež bežne používa pri rôznych príležitostiach.
Pretože spoločnosť Chengtu Plastics obsluhuje príslušenstvo pre jablká, celoročne spracováva diely vyrobené z PEI, PEEK a UL1000. Má prísnejšiu toleranciu a kontrolu rozmerov produktov, vysokú efektivitu výroby a má na sklade veľké množstvo stálych zásob s kompletnými špecifikáciami. Rýchly a efektívny servis pre vysokokvalitných zákazníkov.
Výkon dielov vyrobených z PEI je tiež veľmi dobrý pri vŕtaní mikrootvorov, s malým počtom otrepov a vysokou rozmerovou stálosťou. Mikrootvory 0,15 mm/0,2 mm/0,22 mm boli spracované plastmi na výkrese. Zaoblenosť je vysoká, chyba priemeru otvoru je malá, otrepy sú menšie a CNC obrábanie je jednoduchšie.