Ideálne v každom smere pre PPS ventily a PPS opracované diely

- 2022-06-08-

Ideálne v každom smere pre PPS ventily a PPS opracované diely
 
Ventil PPS je ideálnou alternatívou k PEEK ako konštrukčnému materiálu ventilu. Náklady sú približne 1/2 nákladov na PEEK. PPS má vynikajúcu odolnosť proti korózii, vysoké mechanické vlastnosti a vysokú rozmerovú stabilitu. Najlepší materiál pre stredné a náročné pracovné podmienky s veľmi dobrou opracovateľnosťou.

Ventil PPS vyrobený PPS, vďaka vysokej tvrdosti PPS sa otrepy dajú ľahko odstrániť. V špičkovom tele ventilu je otrep pozorovaný 40-násobným zrkadlom alebo viac a nie je tam žiadny otrep, ktorý rieši fenomén zablokovania kapilár a polohu tesnenia kľúča je možné vyleštiť na strojovú drsnosť. 0,8 alebo viac, môže byť priamo utesnený a povrch je dobrý počas tlakovej skúšky. Tesnosť a vysoká tvrdosť materiálu telesa ventilu PPS zaisťuje spoľahlivosť produktu. Keď vaše pracovné podmienky majú silnú cirkuláciu korozívnej kvapaliny, PPS je odolný aj voči väčšine korozívnych médií. Kombináciou vyššie uvedeného vynikajúceho výkonu je ventil PPS najvhodnejším materiálom pre sériovú výrobu a stabilnú kvalitu.
 
Nevýhodou PPS je, že je krehkejší, má slabú odolnosť proti nárazu a má slabú odolnosť proti oxidácii. Ak sa umiestni na určitý čas, povrch zoxiduje a zmení farbu. Experimenty však ukázali, že mechanické vlastnosti oxidovej stupnice sa výrazne neznížili.
Existuje mnoho typov ventilov PPS vyrobených spoločnosťou Chengtu Plastics a sú široko používané v stredných a špičkových pracovných podmienkach. Toleranciu je možné regulovať v rozmedzí +/-0,01 mm.
Je vhodný pre kľúčové polohy rôznych telies ventilov, vybavený dielňou na spracovanie konštantnej teploty a presnými meracími prístrojmi na zabezpečenie spoľahlivosti vašich produktov.

PPS obrábanie sa používa aj v boxoch na lekárske chirurgické nástroje, ktoré sú fyzikálne inertné a odolné voči sterilizácii parou. Používajú sa v držadlách lekárskych chirurgických nástrojov, svorkách, biologických nádobách a iných aplikáciách. Zároveň sú náklady o 50% nižšie ako náklady na ventily PEEK, čo je veľmi vhodné pre vaše stredné a veľké série. vybrať

Ventily PPS sú široko používané vo viacokruhových, viacpotrubných a viackanálových telesách ventilov a bežne sa používajú aj v doskových ventiloch a konštrukčných častiach konfluencie ventilov bežne používaných v korozívnych médiách.