Ktoré odvetvia potrebujú obrábanie PEEK

- 2022-06-02-

Ktoré odvetvia potrebujú obrábanie PEEK
 
Stabilita kovu z neho vždy robila hlavnú surovinu na výrobu výrobkov v mnohých výrobných odvetviach, ale hmotnosť tejto suroviny je veľká, čo neprispieva k zlepšeniu kvality vyrábaných výrobkov a obrábanie PEEK môže vytvárať vysoká odolnosť proti opotrebovaniu, vysoká teplotná odolnosť, Ktoré priemyselné odvetvia budú používať takéto obrábanie pri výrobkoch so silným predĺžením a dobrou retardáciou horenia?

1. Priemysel výroby automobilových strojov
Autá sú dopravným prostriedkom, ktorý vo svojom živote často využívame, a ich vzhľad a výkon sa časom tiež veľmi zmenil. , Teraz veľa autodielov používa krásne opracované výrobky PEEK, pretože spracované výrobky majú rovnaké alebo lepšie vlastnosti ako kovové diely.
Po druhé, elektronický priemysel
V posledných rokoch sa elektronické produkty postupne stali horúcim miestom na trhu. Pretože elektronické výrobky prinášajú do našich životov veľa pohodlia, sériová výroba a zlepšovanie kvality elektronických výrobkov sa stali hlavnými úlohami v tomto odvetví a spoľahlivé opracované výrobky PEEK sú z hľadiska hmotnosti. Je relatívne ľahký a jeho stabilita v plasticite a iných aspektoch je tiež relatívne dobrá, takže teraz existuje väčšia spolupráca medzi týmto typom obrábania a elektronickým priemyslom.
3. Výroba a spracovateľský priemysel medicínskych produktov
Mnoho zdravotníckych zariadení a zdravotníckych pomôcok musí byť vyrobených z plastových materiálov, ale zdravotnícke výrobky majú požiadavky na štandardy kvality, sterilizáciu a možné použitie v trvanlivých prostrediach. Tieto požiadavky nie sú všeobecné. Práve kvôli tejto situácii sú výhody obrábania PEEK úplne rovnaké ako štandardy, ktoré môžu suroviny vyrábať a spracovávať produkty.

Výrobky vyrobené v PEEK sa zdajú byť plastové po plasticite, ale v skutočnosti majú výrobky vyrobené touto technológiou tepelného spracovania plastov zlepšený výkon a je to práve tento výkon, vďaka ktorému je tento druh spracovania možné široko používať v v odvetví výroby medicínskych produktov, v elektronickom priemysle, v automobilovom priemysle a mnohých ďalších odvetviach.