Aké typy bežne používaných krytov na lekárske nástroje existujú?

- 2022-05-25-

Aké typy bežne používaných krytov na lekárske nástroje existujú?
Puzdrá na lekárske nástroje sú vo všeobecnosti klasifikované podľa ich použitia a funkcií a medzi bežné patria tieto tri kategórie:
1. Pomocné puzdro na lekárske nástroje podobné plastu
Puzdrá na pomocné lekárske nástroje zahŕňajú najmä: dezinfekčné a sterilizačné zariadenia, chladiace zariadenia, centrálne odsávacie a kyslíkové systémy, klimatizačné zariadenia, farmaceutické stroje a zariadenia, zariadenia krvných bánk, zariadenia na spracovanie lekárskych údajov, lekárske video fotografické zariadenia a iné nástroje a plastové puzdro zariadenia.
2. Prípady diagnostických medicínskych nástrojov
Kryty diagnostických zdravotníckych zariadení vo všeobecnosti zahŕňajú: kryty röntgenových diagnostických zariadení, kryty ultrazvukových diagnostických zariadení, kryty funkčných kontrolných zariadení, kryty endoskopických zariadení, kryty zariadení nukleárnej medicíny, kryty laboratórnych diagnostických zariadení a patologická diagnostika.
3. Terapeutické puzdro na lekárske nástroje
Bežné kryty terapeutických lekárskych nástrojov sú: 1. Chirurgické lôžka, osvetľovacie zariadenia, chirurgické nástroje a rôzne stolíky, stojany, stoličky, skrinky a iné kryty chirurgických zariadení; 2. kryty terapeutických zariadení nukleárnej medicíny; 3. Stroje na kontaktnú terapiu, kryty zariadení na radiačnú terapiu, ako sú stroje na povrchovú terapiu, stroje na hĺbkovú terapiu, urýchľovače, stroje na 60 kobaltovú terapiu, rádiová alebo 137 céziová intrakavitálna terapia a terapia zariadením po inštalácii; Zariadenia, zariadenia na ultrazvukovú terapiu a sírovú terapiu 4); 5. Umiestnenie ošetrovateľského vybavenia na oddelení, ako sú nemocničné lôžka, vozíky, kyslíkové fľaše, prístroje na výplach žalúdka a injekčné striekačky bez ihly.