Produkty DuPont Vespel

- 2022-05-10-

DuPont Vespel
 
Vespel® produkty sú vyrobené zo širokej škály materiálov (polyimidy, termoplasty, kompozity a chemicky odolné polyméry). Tieto produkty jedinečne kombinujú fyzikálne vlastnosti a flexibilitu dizajnu. Diely môžu byť dodávané ako vlastné diely, profily, diely alebo zostavy. Chengtu Plastics sa zameriava na vysoko presné spracovanie technických plastov. Vitajte na konzultácii s profesionálnym predajným tímom Chengtu Plastics v prípade akýchkoľvek otázok o DuPont Vespel.

 
Vespel® Séria S Polyimid
The Vespel® Produktová rada S je veľmi odolný polyimid pre náročné aplikácie vyžadujúce vynikajúcu odolnosť voči teplu, oderu a/alebo oderu, pevnosť a odolnosť proti nárazu.
 
SP-1 nie je zaplnený. Najlepšia vo svojej triede odolnosť proti oderu a izolácia pri prevádzkových teplotách od kryogénnych do 300 °C. Nízka vodivosť. Séria SP má najvyššiu ťažnosť a čistotu. Dostupné ako vlastné diely alebo profily.

SP-21 Grafit vystužený s vlastnosťami nízkeho trenia pre rôzne mazané alebo nemazané aplikácie. Dostupné ako vlastné diely alebo profily.

Vodivé časti SP-202 (<10E2 ohm) pomáhajú eliminovať statickú elektrinu. Vynikajúca odolnosť proti opotrebeniu, rozmerová stálosť a dobrá opracovateľnosť pri zvýšených teplotách. Dostupné vo forme profilu.

SP-211 má nižší koeficient trenia ako SP-21 v rôznych aplikáciách bez mazania. Dostupné ako vlastné diely alebo profily.

SP-22 má najnižšiu tepelnú rozťažnosť a rozmerovú stabilitu, čím poskytuje flexibilitu dizajnu. Dostupné ako vlastné diely alebo profily.

SP-221 je vhodný pre vysoko špecializované aplikácie, zamerané na mäkké kovy v "nemazaných" podmienkach. Dostupné ako diely na mieru.

Nízky koeficient tepelnej rozťažnosti, vynikajúca odolnosť proti opotrebeniu a nízky koeficient trenia SP-2515 uľahčujú kontrolu rozmerov. Dostupné ako diely na mieru.

SP-3 má nízke odplyňovacie vlastnosti a je vhodný do vákuového a suchého prostredia. Dostupné vo forme profilu.

SMR-0454 Vystužený grafitom pre zníženie trenia. Má vysoký modul, nízku ťažnosť, vysokú pevnosť v tlaku, nízke dotvarovanie a menšie vychýlenie pri zaťažení. Dostupné ako diely na mieru.

ST-2010 je podobný SP-21 so zvýšenou húževnatosťou, vyššou ťažnosťou a lepšou termooxidačnou stabilitou. Lepšia odolnosť voči rozpúšťadlám, kyselinám a zásadám. K dispozícii je podobná ponuka vlastných dielov.

ST-2030 je podobný SP-22. Používa sa v aplikáciách, kde je nízka tepelná rozťažnosť dôležitejšia ako pevnosť (ktorá bola mierne znížená). Aplikácie môžu zahŕňať ložiská, puzdrá a podložky. Dostupné ako diely na mieru.

SCP-5000 Neplnené SCP-5000 má lepšiu plazmovú odolnosť, rozmerovú stabilitu a chemickú odolnosť ako neplnené SP-1. Podobne ako SP-1, aj SCP-5000 je dobre izolovaný. Má najvyššiu ťažnosť a čistotu triedy SCP. Dostupné vo forme profilu.

SCP-5050, SCP-5009 a SCP-50094 majú vyššiu odolnosť proti tepelnej oxidácii ako SP polyimid a majú najlepšiu chemickú odolnosť vo svojej triede.

SCP-5050 je porovnateľný s CTE ocele. SCP-5009 a SCP-50094 sa približujú CTE hliníka. Dostupné ako vlastné diely alebo profily.

Vysoký modul a nízke predĺženie SMP-40025 poskytujú rozmerovú stabilitu pri vysokej teplote a zaťažení. Dostupné ako diely na mieru.

SF-0920, SF-0930, SF-0940 Najlepšie tepelné a elektrické izolačné vlastnosti vo svojej triede. Unikátna polyimidová pena má vyššiu odolnosť ako polyimidová pena s nízkou hustotou. Dostupné ako diely na mieru.