Aké sú faktory, ktoré spôsobujú farebný rozdiel pri spracovaní plastových foriem

- 2022-03-28-

Aké sú faktory, ktoré spôsobujú farebný rozdiel pri spracovaní plastových foriem
Spracovanie plastových foriem je široko používané v priemysle plastových výrobkov a má históriu vývoja už mnoho rokov. Stále však existujú niektorí výrobcovia na spracovanie plastových foriem, ktorí majú problémy s farebnými rozdielmi pri spracovaní foriem, čo vedie k nekvalifikovaným výrobkom. Guangzhou Ideal Technology Na základe skúseností v priemysle spracovania foriem sa dospelo k záveru, že faktory, ktoré spôsobujú farebné rozdiely pri spracovaní plastových foriem, zahŕňajú nasledujúce 4 body.
â‘  Faktory v surovinách: vrátane výmeny tonera, zmeny triedy plastového materiálu a výmeny tužidla.
“Rôzne druhy surovín: Napríklad materiál PP a materiál ABS alebo materiál PC vyžadujú rovnakú farbu, ale existuje mierny farebný rozdiel v dôsledku rôznych typov materiálov, je však povolený obmedzený rozsah.
â‘¢ Dôvody procesu zariadenia: Teplota, tlak a čas topenia počas procesu vstrekovania tiež spôsobia problémy s farebným rozdielom. Okrem toho ovplyvnia aj faktory procesu, ako sú rôzne šarže materiálov a rôzne strojové pivá.
â‘£ Environmentálne faktory: Vo všeobecnosti nie je valec vyčistený, v sušiacej násypke je prach a vo forme je znečistenie olejom.