PEEK vlákna a kapiláry

- 2021-11-22-

PEEK vlákna a kapiláry


Vlákno PEEK sa vytláča dovážaným vytláčacím zariadením a surovina produktu je dovážaná čistá živica od spoločnosti Vigers PEEK450G. Vlákna PEEK majú normálnu pracovnú teplotu 260 stupňov a sú odolné voči korózii. Môžu sa používať v rozpúšťadlách po dlhú dobu. Pretože vlákna PEEK sú odolné voči hydrolýze, možno ich čistiť a dezinfikovať vo vysokoteplotnej pare. Vlákno PEEK je materiál šetrný k životnému prostrediu v súlade s požiadavkami americkej FDA na sanitáciu potravín a sám o sebe spomaľuje horenie a má širokú škálu aplikácií.

 

Špecifické špecifikácie GZ IDEAL sú nasledovné:

PEEK vlákno:Ф0,25 mm,Ф0,5 mm,Ф1,0 mm,Ф1,5 mm,Ф1,75 mm,Ф2,0 mm,Ф2,5 mm,Ф3,0 mm,Ф4,0 mm atď.

 

Jeho vlastnosti sú nasledovné:

 

Vyrába sa pridaním 30% uhlíkových vlákien a PTFE živice, aby zodpovedali klzným vlastnostiam grafitu s PEEK ako základným materiálom. Má zlepšenú úroveň vysokého klzného výkonu a je to "materiál PEEK" triedy ložísk (farba: čierna). Má vynikajúce trecie vlastnosti (nízke trenie, dlhodobú odolnosť proti opotrebovaniu a schopnosť tlakovej rýchlosti), veľmi vhodný pre aplikácie. ktoré sú náchylné na opotrebovanie.

 

PEEK sa používa v jadrovom priemysle, chemickom priemysle, letectve, automobilovom priemysle, elektronických zariadeniach, mechanických prístrojoch, medicínskom a potravinárskom priemysle a ďalších oblastiach, najmä ako termoplastická živica s vynikajúcou tepelnou odolnosťou. Môže byť použitý ako matricový materiál pre vysokovýkonné kompozitné materiály. široko používaný.

 

Polyéteréterketón, anglický názov polyéteréterketón (označovaný ako PEEK), je lineárna aromatická polymérna zlúčenina obsahujúca reťazové články v hlavnom reťazci molekuly. Jeho základnou jednotkou je kyslík-p-fenylén-oxy-karbonyl-p-fenylén, ktorý je semikryštalický, termoplastický. Je to termoplastická živica s vynikajúcimi mechanickými vlastnosťami a kryštalinitou. Má vynikajúcu tepelnú odolnosť, odolnosť proti únave, odolnosť proti nárazu a odolnosť proti tečeniu. Chemická odolnosť môže byť použitá iná ako koncentrovaná kyselina sírová. Ide o čistú a menšiu elúciu plynových kovových iónov. Materiál. Okrem toho sú široko používané materiály, ktoré sa dajú zvárať.

 

PEEK má vynikajúci výkon a jeho aplikačné polia budú rozsiahlejšie s domácim aplikačným výskumom. V súčasnosti bolo v Číne špeciálne založené výskumné centrum nového materiálu Chongqing Niu73, ktoré sa špecializuje na výskum PEEK v aplikačnej oblasti. Výskumné centrum vzniklo pod vedením a starostlivosťou miestnych samospráv mesta Chongqing na všetkých úrovniach. Venuje sa výskumu v oblasti automobilov, elektroniky a elektrických spotrebičov a dopravy a je v popredí súčasného aplikovaného výskumu v Číne.

 

Naša spoločnosť poskytuje plechy PEEK, tyče PEEK, rúry PEEK, vlákna PEEK, štandardné diely PEEK a neštandardné diely PEEK. Naša spoločnosť poskytuje aj služby spracovania na mieru.