Ako sa vysporiadať s deformáciou spracovania náhľadu?

- 2021-10-04-

Ako sa vysporiadať s deformáciou spracovania náhľadu?

 

Peek je špeciálny technický plast s vynikajúcimi vlastnosťami, ako je odolnosť voči vysokým teplotám, samomazanie, ľahké spracovanie a vysoká mechanická pevnosť. Môže byť vyrobený a spracovaný na rôzne mechanické časti, ako sú automobilové prevody, olejové sitá, štartovacie disky radenia; nulové diely motora lietadla, bežce automatickej práčky, diely zdravotníckeho vybavenia atď.

 

Profily PEEK alebo časti vyrobené vstrekovaním do formy vytvárajú pri zahrievaní vnútorné napätie. Pre diely s vyššími požiadavkami na spracovanie je pred spracovaním potrebné ošetrenie žíhaním; okrem toho, ak je množstvo rezu na jednej strane počas spracovania príliš veľké, spôsobí to aj deformáciu, ktorá môže byť na oboch stranách rovnomerná. Spracovať alebo znížiť množstvo jedného spracovania; počas spracovania je dôležité pridávať chladiacu kvapalinu.

 

Deformácia spracovania PEEK je vo všeobecnosti spôsobená nasledujúcimi dôvodmi:

 

1. Vnútorné napätie materiálu nie je úplne odstránené

 

2. Výber nástroja je nevhodný a rezné teplo bude v tom čase príliš veľké

 

3. Nedostatočné spracovanie a chladenie

 

4. Deformácia zovretia

 

5. Materiálne problémy

 

gz ideal sa zameriava na vstrekovanie a mechanické spracovanie dielov PEEK a môže prispôsobiť hotové diely PEEK rôznych špecifikácií a rôznych účelov podľa zákazníckych výkresov a vzoriek.