Aký tvrdý je materiál na vykúkanie?

- 2021-10-04-

Aký tvrdý je materiál na vykúkanie?

 

Tvrdosť materiálu PEEK závisí od toho, či ide o čistý materiál alebo sklenené vlákno alebo iné prísady. Vo všeobecnosti je Shore D čistého materiálu PEEK všeobecne 88 a materiál PEEK vystužený skleneným vláknom je všeobecne Shore D89 a PEEK vystužený uhlíkovými vláknami. Materiál je všeobecne Shaw D91. Ale iná kryštalinita bude mať v tom čase aj inú tvrdosť.

 

 

 

Materiál PEEK (polyéter éterketón) je špeciálny technický plast s vynikajúcim výkonom. V porovnaní s inými špeciálnymi technickými plastmi má mnoho významných výhod, ako je odolnosť voči vysokým teplotám, vynikajúce mechanické vlastnosti, dobrá samomaznosť, chemická odolnosť, retardácia horenia, odolnosť voči odlupovaniu, odolnosť voči žiareniu, stabilná izolácia, odolnosť voči hydrolýze a jednoduché spracovanie.

 

 

 

GZ IDEAL sa zaviazala k extrúznemu lisovaniu a spracovaniu dielov špeciálnych technických plastových profilov, ako sú PEEK, PI, PPS, PPSU, PEI, a poskytuje integrované riešenia pre vývoj, dizajn a výrobu špeciálnych technických plastových profilov a dielov pre rôzne priemyselné odvetvia. Spoločnosť uviedla do výroby množstvo výrobných liniek na vytláčanie profilov. PEEK tyče, PEEK dosky, PEEK rúry, PEEK dosky, PEEK profily, PPS tyče a rúrky je možné vyrábať samostatne aj v sériách.