Aké sú farby peek materiálov?

- 2021-09-15-

Aké sú farby peek materiálov?

 

Farba čistého PEEKu je vo všeobecnosti svetložltá, modifikovaný (uhlíkové vlákno, grafit) PEEK je vo všeobecnosti čierny, PEEK s keramikou je vo všeobecnosti biely a PEEK so skleneným vláknom je vo všeobecnosti hnedý.


Vlastnosti rôznych stupňov PEEK

 

Čistý PEEK, ktorý ako surovinu používa čistú polyéteréterketónovú živicu, má dobrú húževnatosť a dobrú odolnosť proti nárazu.

Pridanie uhlíkových vlákien PEEK má dobré trecie a mechanické vlastnosti, takže je veľmi vhodné pre aplikácie odolné voči opotrebovaniu.

 

Keramický PEEK, nízka absorpcia vody, nedá sa ľahko deformovať, má mnoho vynikajúcich mechanických vlastností, ako je odolnosť voči nárazom pri vysokých teplotách, odolnosť voči spracovaniu, odolnosť proti oderu atď.

 

Vďaka sklenenému vláknu PEEK má silnejšiu tuhosť, odolnosť proti tečeniu, lepšiu rozmerovú stabilitu a je vhodnejší na výrobu niektorých konštrukčných dielov.

 

Spoločnosť GZ IDEAL sa angažuje v oblasti PEEK už mnoho rokov a môže vykonávať rôzne lisovacie procesy, ako je vytláčanie, vstrekovanie, lisovanie a obrábanie. Podľa výkresov zákazníka alebo požiadaviek vzorky vyvíjajte a vyrábajte vstrekovacie a lisovacie formy a prispôsobujte diely a hotové výrobky PEEK s rôznymi špecifikáciami a širokým spektrom použitia. Ak sa chcete dozvedieť viac o materiáloch PEEK, vitajte na konzultácii.