Charakteristika priehľadných plastových výrobkov

- 2021-07-28-

V našich životoch často vidíme priehľadné doplnky lekárskeho vybavenia, priehľadné kryty domácich spotrebičov, priehľadné materiály na balenie kozmetických prípravkov atď. Často sa čudujem, ako sú tieto vyrobené, či sú vyrobené z priehľadných surovín alebo existujú nejaké špeciálne úpravy?

1. Charakteristika priehľadných plastových výrobkov
1. Nízka hmotnosť, hustota plastu je 1,2 g/m Použitie tejto dosky môže nielen znížiť náklady na stavbu, ale aj ušetriť pracovnú silu.
2. Vysoká priepustnosť svetla, pevná vytrvalostná doska má vysokú priepustnosť svetla 88%, čo je blízko priepustnosti svetla skla a je dobrým svetelným materiálom.
3. Odolnosť voči poveternostným vplyvom, pevná doska vytrvalosti dokáže udržať stabilitu rôznych fyzických ukazovateľov v rozmedzí -40 ° C až 120 ° C.

4. Antikondenzačný výkon: Keď je vonkajšia teplota 0 ° C, vnútorná teplota 23 ° C a vnútorná relatívna vlhkosť je nižšia ako 80%, vnútorný povrch materiálu nekondenzuje.

2. Spracovanie plastových foriem na priehľadné plastové výrobky
Formy na spracovanie transparentných výrobkov sú veľmi náročné a formy je potrebné leštiť. Nasledujúci obrázok je priehľadná forma práškového boxu, ktorú sme práve vyrobili. Lesklú formu je možné použiť na pohľad do zrkadla. Pri transparentných výrobkoch je rozhodujúce spracovanie plesní. Úloha.
Priehľadné plastové výrobky sú široko používané a je ich možné vidieť všade v našom každodennom živote, napríklad: elektronické výrobky, zdravotnícke zariadenia, bezpečnostné výrobky, kozmetické obalové materiály, spracovanie vstrekovania škrupín domácich spotrebičov atď.