Aké sú výhody dvojfarebného vstrekovania?

- 2021-06-21-

(1) Efektívna úspora energie: Dvojfarebný vstrekovací formovací stroj využíva záslepkový systém na zníženie spotreby energie. Po transformácii šetriacej energiu môže systém rýchlo reagovať a vstrekovací lis dokáže rýchlo upraviť prívod podľa svojich vlastných potrieb, čo môže účinne zvýšiť mieru využitia elektrickej energie vstrekovacieho stroja, čím sa dosiahne úspora energie .

(2) Dobrá stabilita: Pod tlakovým a prietokovým dvojitým riadiacim systémom s uzavretou slučkou možno určiť dodávku vstrekovacieho lisu podľa dopytu vstrekovacieho stroja. Pri danom vstupe alebo vonkajšej interferencii môže systém dosiahnuť nový rovnovážny stav alebo sa po krátkom procese nastavenia vrátiť do pôvodného rovnovážneho stavu.

(3) Rýchla odozva: Rýchla odozva je jedným z dôležitých znakov dynamickej kvality servosystému. Kvôli krátkemu času procesu prechodu výroby, zvyčajne do 200 ms, je na dosiahnutie požiadaviek prekročenia potrebné, aby bola nábežná hrana procesu prechodu strmá a po transformácii šetriacej energiu stúpne. Rýchlosť by mala byť veľká a čas, aby vstrekovací lis dosiahol 1500 otáčok, je kratší ako 0,03 sekundy.

(4) Presnosť: Presnosť po transformácii sa týka stupňa, v akom výstup môže sledovať vstup. Servomotor využíva technológiu permanentných magnetov, ktorá je presná a rýchla. Servomotor využíva technológiu PLC pre lepšiu kontrolu. Prípustná odchýlka je zvyčajne medzi 0,01 a 0,00 lmm.

(5) Zvyšovanie rýchlosti a znižovanie nákladov: dosiahnutie vysokej odozvy, vysokej opakovateľnosti a zlepšenie stability rýchlosti; pomocou 2 druhov surovín alebo 2 farieb je možné vytvoriť súčasne, nastavenie parametrov a úprava systému sú jednoduché, čo výrazne znižuje proces a ľudskú silu, uvedomuje si úspory nákladov.

 

Ak to zhrnieme, ak sa jedná o plastový výrobok s vysokými požiadavkami na presnosť dvojfarebných výrobkov na vstrekovanie, je najlepšou voľbou výber dvojfarebného stroja na vstrekovanie.