Prečo je vstrekovaný diel deformovaný?

- 2023-12-06-

Prečo je vstrekovaný diel deformovaný?

Napríklad plastové ozubené kolesá a elektrické škrupiny sú produkty, ktoré sú v našich životoch široko používané a prinášajú aj výhody veľkého stresu v našich životoch. Napríklad veľa plastových výrobkov používaných v našich životoch je potrebných na spracovanie plastov v Changzhou a vstrekované diely široko používané v strojárskom priemysle budú tiež musieť byť spracované na vstrekované diely. Priatelia sa môžu stretnúť s deformáciou pri spracovaní vstrekovaných dielov, takže tentoraz sa o tejto otázke krátko porozprávam s priateľmi.

Keď príde reč na materiály, ktoré sú v živote bežné, čo si myslia priatelia? Verím, že veľa ľudí má na mysli množstvo plastových výrobkov. Hotové plastové výrobky sú teraz v našich životoch široko používané, ale aby sme zlepšili výkon hotových plastových výrobkov alebo povrchovú veľkosť výrobku, všetci potrebujeme spracovanie plastov. Tento druh technológie spracovania je pripravený na použitie ako spracovanie vstrekovaných dielov, pikantné ako naše bežné spracovateľské zručnosti, aké výhody má? Urobme len krátky dotaz.

Spracovanie vstrekovaním v Changzhou je v našom živote veľmi široká aplikácia a proces dvojitého vstrekovania je druh technológie spracovania vstrekovaním. Proces dvojitého vstrekovania sa vzťahuje na vstrekovanie dvoch rôznych plastových materiálov pomocou technických prostriedkov, ktoré má nasledujúce tri konvexné výhody: Po prvé, zmena pocitu dotyku. V minulosti sa malé množstvo výrobkov na vstrekovanie nedostalo do rúk spotrebiteľa a proces dvojitého vstrekovania môže jednoducho zlepšiť dotykový pocit a produkt, ktorý vytvára, je skôr ako dobre vyrobená ručná práca. Po druhé, jeho použitie je dvojnásobne jednoduché. Životnosť produktov vyrobených procesom dvojitého vstrekovania sa môže nielen výrazne zlepšiť, ale výrazne sa zlepší aj pevnosť a odolnosť produktu proti opotrebovaniu. Vizuálny úder. Príjemný vzhľad povrchu jednoducho ovplyvňuje našu túžbu nakupovať a proces dvojitého vstrekovania môže zdvojnásobiť špecifickosť farby povrchu produktu. Objem predaja produktov sa výrazne zvýši.

V súčasnosti je uplatnenie plastových výrobkov v našich životoch čoraz rozsiahlejšie, aké sú teda procesy spracovania plastov? Spracovanie plastov extrúzia, vstrekovanie, lisovanie, rotačné lisovanie, odlievanie, tvarovanie ponorením a iné procesy tvarovania, tieto procesy lisovania sú založené na špecifickom výbere rôznych materiálov a produktov. 1. Extrúzia: Druhy používané na výrobu extrúzie majú všeobecne index toku taveniny menší ako 1 a MWD strednej až širokej šírky. V procese vstrekovania môže nízky MI dosiahnuť vhodnú pevnosť taveniny. Širšie druhy MWD sú vhodnejšie na extrúziu vďaka vyššej rýchlosti výroby, nižším tlakom v matrici a zníženému lámaniu taveniny. 2.: Charakteristické ukazovatele akosti, ako je pevnosť taveniny, ES-CR a húževnatosť, sú podobné tým, ktoré sa používajú pri aplikáciách plechu a tvarovania za tepla, takže podobné druhy sú prijateľné.

1. K praskaniu napätím dochádza na vonkajšej alebo vnútornej strane plastového dielu v dôsledku trvalého alebo opakovaného pôsobenia napätia nižšieho, ako sú mechanické vlastnosti plastu; Scéna úplného štiepenia v dôsledku stabilného výsledku zaťaženia v určitom čase pri určitej teplote sa nazýva štiepenie napätia; Trhliny a štiepenie spôsobené nadmerným vystavením vyšším teplotám v niektorých termoplastických častiach sú známe ako praskanie tepelným napätím. Teplotne ho teda treba zvládnuť.

2. V dôsledku nesprávnej aktivity taveniny v dutine formy vytvára stôl plastových dielov nedostatky turbulentného tvaru vĺn letokruhov, špirál alebo oblakov. Praskliny vo voľnom priestore na povrchu dielov na spracovanie plastov a následné poškodenie. Ak je spracovaný výrobok poškodený, výrobok nie je možné normálne používať.