Znalosť údržby vstrekovacích foriem

- 2023-10-12-

Znalosť údržby vstrekovacích foriem

Proces vstrekovania vstrekovacej formy možno zhruba rozdeliť do troch krokov, po prvé, zvládnutie teploty; Po druhé, zvládnutie tlaku; Po tretie, cyklus formovania.

Ovládanie teploty sa delí na ovládanie teploty valca, ovládanie teploty trysky, ovládanie teploty formy. Rôzne plasty majú rôzne aktívne teploty, preto si pre každý plast zvoľte teplotu hlavne. Teplota dýzy bude zvyčajne nižšia ako teplota valca a teplota dýzy ovplyvní výkon produktu po formovaní. Teplota formy má tiež veľký vplyv na výkon a kvalitu produktu a zvládnutie teploty formy závisí od kryštalinity, veľkosti a rozloženia formy a iných vonkajších podmienok a vnútorných podmienok.

Zvládnutie tlaku je rozdelené na dve časti: plastifikačný tlak a tlak ihly. Plastifikačný tlak si vyžaduje pomerne vysokú technickú úroveň, ktorá sa má postupne meniť podľa kvality vstrekovacej formy Hebei a rozmanitosti plastov, pričom vstrekovací tlak má obmedziť odpor činnosti valca a poskytnúť rýchlosť plnenia a tavenie. na rast sponzorstva

Realizáciou jedného vstrekovacieho procesu je formovací cyklus. Formovací cyklus ovplyvňuje rýchlosť vykonávania úlohy a rýchlosť aplikácie zariadenia, takže aj keď je čas formovacieho cyklu skrátený, súlad bol značne maximalizovaný. Čas vstrekovania a čas chladenia majú zásadný vplyv na kvalitu produktu, preto musíme skrátiť čas cyklu pri položení kvality vstrekovacej formy.

Predmetom je vstrekovacia forma, ktorá sa používa na lepenie hotových výrobkov, a táto forma je veľmi jemná, má konfiguráciu a ľudia ju môžu aplikovať na výrobok, takže táto forma alebo hra je veľmi veľkým prínosom, pokiaľ ide o túto formu, je to tiež potreba údržby, ktorá je dostatočná na to, aby sa aplikačná životnosť formy zdvojnásobila, pikantná môže tiež produkovať viac produktov.

Na začiatku je potrebné venovať pozornosť povrchovej údržbe formy, to znamená, že povrchová údržba nemôže brániť povrchu tejto formy, teda nemôže ju nechať erodovať, ak je povrch zasiahnutý, pikantné Mo má tiež veľmi veľký vplyv na kvalitu produktu, takže povrchová údržba formy je nevyhnutnosťou.

Po druhé, je potrebné pravidelne čistiť vstrekovaciu formu Hebei, ale aj kvôli hygiene rúrkovej formy, pre výrobok je lepšia čistá a hygienická forma z výrobku, a tým sa forma neznečistí.

Je potrebné skontrolovať časti formy, aby ste zistili, či forma zlyhala, čo má zabrániť zlyhaniu formy a ovplyvniť produkt, takže v týchto aspektoch údržby odveďte dobrú prácu, vstrekovacia forma Spicy Hebei môže lepšie vykonávať práce produktu.

Cenová ponuka plastovej formy vo všeobecnosti zahŕňa cenu surovín, konštrukčnú cenu potrebnú na dizajn výrobku, spracovateľskú cenu požadovanú pre spracovateľskú formu, daň z ocenenia vyžadovanú produktom, skúšobnú cenu formy požadovanú pri skúške formy. a cena za balenie a prepravu, ktorú si vyžaduje balenie a preprava produktu. Poďme sa rozprávať o procese spracovania plastovej formy

1. Prijmite list poslania, dizajnéra produktu alebo dizajnérsky tím, aby ste poskytli list poslania potrebný na výrobu produktu. Po kontrole sú výkresy označené požadovanými údajmi a incident je zaznamenaný.

2. Analyzujte zložky vplyvu, ktoré sa vyskytujú pri spracovaní plastových foriem. Určite povrch dutiny a deliacu plochu ovplyvnenú pri spracovaní plastových foriem, vyberte vhodnú metódu stanovenia, venujte pozornosť teplotnému uchopeniu a rozmiestneniu tvarovania dielov v procese, venujte pozornosť výpočtovému vzorcu atď.

3. Sieťujte, opravujte, analyzujte, informujte sa o konkrétnych výrobných krokoch každého kroku údajov o plastovej forme a zoznámte sa s remeselným spracovaním a základnými požiadavkami na údaje produktu.