Na čo si dať pozor pri používaní vstrekovacích foriem

- 2023-09-25-

Na čo si dať pozor pri používaní vstrekovacích foriem


Teraz je priemysel spracovania plastov pomerne energický, s neustálym pokrokom v technológii materiálov, proces vstrekovania je teraz čoraz zrelší, mnohí výrobcovia dokázali zvládnuť túto technológiu na výrobu a spracovanie plastov. Uprostred procesu vstrekovania sa dopyt často aplikuje na niekoľko foriem a kvalita formy jednoducho do určitej miery ovplyvňuje kvalitu plastových výrobkov, takže pre operátora je aplikácia rúrkovej formy základom požiadavka. Akým udalostiam musíte venovať pozornosť uprostred procesu nanášania vstrekovacích foriem? Poďme sa na to opýtať nižšie.

1. Pravidelne vyhľadávajte a kontrolujte formu aplikovanú na dopyt a skontrolujte, či sa na povrchu aplikovanej formy nevyskytujú kvalitatívne chyby. Povrch je hladký a bez otrepov a jeho základnou požiadavkou sú žiadne praskliny, ak má forma problémy s kvalitou, nesmie byť pokrytá kvalita plastových výrobkov spracovaných pri následnom spracovaní. Po každom procese vstrekovania dbajte na likvidáciu nanesenej formy, aby sa v nej nenachádzali cudzie predmety a udržiavajte ju čistú.

2. Pri použití vstrekovacej formy na zadržiavanie spracovania dávajte pozor na aplikáciu technických plastových častíc, ak majú plastové častice zjavné problémy s kvalitou, nemali by sa vkladať do stredu vstrekovacej formy na udržanie spracovania. Malé množstvo podradnej vstrekovacej formy priľne k povrchu formy po vstupe do vstrekovacej formy a zahriatí, ktoré sa ťažko likviduje, čo ovplyvní ďalšiu aplikáciu vstrekovacej formy.

3. Venujte pozornosť niekoľkým funkčným parametrom aplikovanej vstrekovacej formy a spracovateľská práca baliacej rúrky je v medziach jej funkčných požiadaviek pri spracovaní, inak nevhodný výber vstrekovacej formy spôsobí aj problémy s kvalitou vstrekovacia forma.

Pri aplikácii vstrekovacích foriem je dôležité venovať pozornosť vyššie uvedeným základným problémom. Teraz sa dá povedať, že technológia spracovania vstrekovaním je stále vyspelejšia a pikantnejšia, náš výrobca sa špecializuje na spracovanie vstrekovaním, na technológiu spracovania je tiež celkom hrdý. Všetky druhy vstrekovaných dielov spracované vstrekovaním sú na trhu veľmi vynikajúce, ak ste spokojní s našimi výrobkami vstrekovaných dielov, vždy sa môžete obrátiť na našich zamestnancov a požiadať o ďalšie informácie o našich produktoch.