Prečo sa deformácia spracovania dielov na vstrekovanie dielov Guangzhou

- 2023-09-06-

Prečo sa deformácia spracovania dielov na vstrekovanie dielov Guangzhou

Keď už hovoríme o hotových plastových výrobkoch, priatelia sú nám veľmi dobre známi, máme okolo seba veľa hotových výrobkov z plastov, tieto výrobky prinášajú do našich životov veľa bento, okrem našej priemyselnej výroby sa v živote objavilo aj veľa hotových výrobkov z plastov. Dnešné prostredie má tendenciu byť čoraz väčší dopyt po plastových hotových výrobkoch, takže technológia spracovania plastov v Changzhou nám dnes začala miznúť z dohľadu, veľa ľudí sa chce na to opýtať, ale neexistuje žiadny kanál, takže tentoraz stručne vysvetlíme súvisiace obsah pre priateľov.

Plastové hotové výrobky sa v našich životoch čoraz častejšie používajú, aké sú procesy spracovania vstrekovaním v Guangzhou? Spracovanie plastov extrúzia, vstrekovanie, lisovanie, rotačné tvarovanie, odlievanie, namáčanie a iné lisovacie procesy, tieto lisovacie procesy sú výberom rôznych materiálov a produktov.

1. Extrúzia: Typy používané na výrobu extrúzie majú všeobecne index toku taveniny menší ako 1 a MWD strednej šírky až šírky. Počas spracovania poskytuje nízky MI vhodnú pevnosť taveniny. Širšie druhy MWD sú vhodnejšie na extrúziu kvôli ich vyšším výrobným rýchlostiam, nižším tlakom v matrici a zníženému lámaniu taveniny.

2.: Charakteristické ukazovatele triedy, ako je pevnosť taveniny, ES-CR a húževnatosť, sú podobné akostiam používaným na plechy a aplikácie na tvarovanie za tepla, takže podobné triedy sú prijateľné.

Scéna praskania na vonkajšej alebo vnútornej strane plastového dielu za účelom trvalého alebo opakovaného pôsobenia napätia nižšieho ako sú mechanické vlastnosti plastu sa nazýva praskanie pod napätím; Scéna úplného štiepenia plastového dielu v dôsledku stabilného výsledku potvrdenia zaťaženia pri určitej teplote sa nazýva štiepenie napätia; Trhliny a trhliny spôsobené nadmerným vystavením určitých častí z termoplastického obdobia vyšším teplotám sa nazývajú praskanie tepelným napätím. Spracovanie vstrekovacích foriem Jiangyin, takže dopyt z hľadiska teploty je dobre zvládnutý.

Spracovanie dielov vstrekovaním v dôsledku nesprávnej aktivity taveniny v dutine formy, čo vedie k hrubým nevýhodám tabuľky plastových dielov a ročného prstenca, špirály alebo tvaru oblakov. Praskliny na povrchu dielov na spracovanie plastov a následné rozbitie. Ak je spracovaný produkt poškodený, produkt sa nedá normálne aplikovať.

Spracovanie vstrekovaním je všeobecný pojem pre rôzne procesy, ktoré premieňajú syntetickú živicu alebo plast na hotové plastové výrobky, ktoré sú v našom živote široko používané. V dnešnej dobe je veľa ľudí, ktorí nakupujú odpadové plasty na spracovanie. Nákup použitých plastov šetrí nielen zdroje, ale prospieva aj životnému prostrediu. Spracovanie plastov v Guangzhou musí byť vopred zlikvidované, aby bolo možné plasty klasifikovať, vyčistiť, rozdrviť a vysušiť. Existuje mnoho druhov odpadových plastových hotových výrobkov, takže ich musíme klasifikovať podľa odrody a tvaru surovín. Po predúprave ide o proces extrúznej granulácie odpadového plastu.