Zranenia spôsobené príliš rýchlym nárastom teploty počas vstrekovania

- 2023-06-19-

Zranenia spôsobené príliš rýchlym nárastom teploty počas vstrekovania


V prípade spracovania vstrekovaním sa nepochybne uplatní na zariadeniach vstrekovacích strojov, ide o proces, ktorý nemôže chýbať v celom výrobnom procese a nemožno ignorovať jeho nevyhnutnosť. V prípade použitia vstrekovacieho lisu na výrobu a spracovanie však musíme dávať pozor na náročnosť príliš rýchleho nábehu teploty zariadenia, čo môže viesť k veľkým nedostatkom.

Ak teplota vstrekovacieho stroja stúpne príliš rýchlo, pravdepodobne spôsobí deformáciu spracovania vstrekovania, čo spôsobí určité poškodenie presnosti softvéru prevodového systému a kvality jeho komponentov vstrekovania. A keď je teplota príliš vysoká, viskozita oleja sa zníži, čo vedie k úniku oleja a zariadenie bude spôsobené veľkým trením v prevádzke. Ťažkosti s krehnutím výrobkov vyrobených vstrekovaním môžu byť vážnejšie a nemôžu sa používať dlhší čas.

Čas lisovacieho cyklu výrobkov na vstrekovanie, ktorý zahŕňa čas spracovania vstrekovaním a čas chladenia produktu, táto primeraná kontrola času má nezabudnuteľné poškodenie kvality produktu.

V minulej výrobe vstrekovaním by sa mal čas cyklu formovania produktu stanoviť podľa štýlu vzorky a iných metód.

Teplota plastovej formy, rôzne plastové častice, teplota a rýchlosť kryštálu sú rôzne a vzhľad, deformácia, špecifikácie, gumové formy atď. jej výrobkov majú rôzne predpisy;

To viedlo k tomu, že teplota plastovej formy bola riadená odlišne pri aplikácii rôznych plastov, predpisov o výrobkoch atď.

Pracovný tlak vstrekovania plastov, plast v celom procese plnenia brúsnej matrice sa musí vyrovnať s veľkým trecím odporom, ktorý podporuje veľkosť vstrekovacieho tlaku na určenie špecifikácií produktu, čistej hmotnosti, relatívnej hustoty, vzhľadu atď. !

Poškoďte všetky tieto prvky, potom sa produkt stane šrotom. Je potrebné, aby inžinieri vstrekovacej technológie efektívne definovali riadenie vstrekovacieho pracovného tlaku podľa všeobecných prvkov produktu.

Rýchlosť vstrekovania, rýchlosť vstrekovania predstavuje kľúčové riziko pre kvalitu vzhľadu produktu.

Rýchlosť vstrekovania musí byť vo všeobecnosti dokončená podľa množstva oleja dodávaného do vstrekovacieho hydraulického valca za jednotku času.

Teplota suda a teplota taveniny, teplota taveniny sa môže merať na dýze alebo použiť metódu vstrekovania plynu na meranie, teplota taveniny je kľúčovým úspechom v prietoku taveniny;

Plasty nemajú žiadny skutočný bod topenia, čo je teplotný segment v roztavenom stave.