Príčiny chýb produktu pri vstrekovaní

- 2023-05-08-

Príčiny chýb produktu pri vstrekovaní

Spracovanie vstrekovaním je druh technológie spracovania plastov, v našom živote prináša veľké výhody, ale prostredníctvom vstrekovania hotového výrobku v Changzhou bude mať spracovanie hotového výrobku aj nedostatky, keď už o tom hovoríme, priateľom vysvetlíme dôvod tejto situácie .

V reálnej výrobnej práci nemôžu prejsť všetky hotové výrobky, určite sa nájdu chybné hotové výrobky, napokon, čo je príčinou nedostatkov v procese vstrekovania, začiatok je dôvod, že sa hotový výrobok nedá doplniť. Existuje mnoho dôvodov pre nemožnosť doplnenia: 1. Výfuk z dutiny formy nie je hladký, systém nalievania je zablokovaný, čas vstrekovania je krátky a tekutosť surovín je príliš slabá, čo vedie k nedostatočnému doplňovaniu; 2. Teplota valca, trysky a spracovateľského zariadenia je príliš nízka. 3. Behúň alebo brána je príliš malá a množstvo nie je dostatočné a pozícia je improvizovaná. Druhým je pretečenie hotového výrobku, ktoré je spôsobené nadmerným plnivom a prílišnou tekutosťou surovín. Neskôr sú v hotovom výrobku bublinky, čo je spôsobené zlým vysychaním plastu, preto je potrebné pri spracovaní vopred hľadať a kontrolovať.

Spracovanie dielov vstrekovaním sa v našich životoch široko používa a proces dvojitého vstrekovania je druh technológie spracovania dielov vstrekovaním. Proces dvojitého vstrekovania sa vzťahuje na vstrekovanie dvoch rôznych plastových materiálov pomocou technických prostriedkov, ktoré má nasledujúce tri vynikajúce výhody: Po prvé, zmena dotyku. V minulosti sa pocit z niektorých produktov vstrekovania nemohol dostať do rúk spotrebiteľa a proces dvojitého vstrekovania môže jednoducho podporiť dotykový pocit a produkt, ktorý vytvára, je skôr ako starostlivo vyrobená ručná práca. Po druhé, zdvojnásobte jednoduché použitie. Životnosť produktu vyrobeného procesom dvojitého vstrekovania sa môže nielen výrazne zlepšiť, ale výrazne sa zlepší aj pevnosť a odolnosť produktu proti opotrebovaniu. Po tretie, vizuálny úder. Či sa povrch páči alebo nie, jednoducho ovplyvňuje našu túžbu nakupovať a proces dvojitého vstrekovania môže zdvojnásobiť špecifickosť farby povrchu produktu. Objem predaja produktov sa výrazne zvýši.

Vysvetľuje sa, že sú tu vysvetlené nedostatky hotového výrobku pri spracovaní vstrekovaním a očakáva sa, že priatelia môžu venovať pozornosť vyššie uvedeným bodom v procese vstrekovania, a ak sa vyskytnú nedostatky, zníži sa. Pri vstrekovaní by však mal na seba dávať pozor aj personál.