Technológia vstrekovania Bicolor Mold

- 2022-10-29-

Technológia vstrekovania Bicolor Mold


V posledných rokoch s rozvojom plastikárskeho priemyslu a všestrannosti. Rozsah použitia plastových výrobkov je čoraz širší, ako sú: domáce spotrebiče, prístroje a merače, zariadenia budov, automobilový priemysel, denné železiarstvo a mnohé ďalšie oblasti, podiel plastových výrobkov sa rýchlo zvyšuje. So stúpajúcim trendom priemyselných výrobkov a každodenných výrobkov z plastov sa však zlepšuje aj pevnosť a presnosť plastových výrobkov a ďalšie aspekty, preto, aby forma získala lepšiu pevnosť a presnosť, je potrebné vykonať technológia spracovania dvojfarebného vstrekovania foriem. Čo je technológia spracovania dvojfarebným vstrekovaním foriem?


Technológia spracovania vstrekovaním Bicolor Mold:

Forma je nástroj na výrobu plastových výrobkov. Vo všeobecnosti sa skladá z niekoľkých skupín častí a častí. Táto kombinácia obsahuje dutinu formy. Pri vstrekovaní sa dvojfarebná forma upne na vstrekovací stroj, roztavený plast sa vstrekne do dutiny formovacej formy a pri chladení dutiny sa forma finalizuje a potom sa horná a spodná forma oddelia, cez vyhadzovací systém opustí forma z vysunutia dutiny formy, forma je uzavretá pre ďalšie vstrekovanie, celý proces vstrekovania je cyklický.


V procese výroby vstrekovania sa používajú plastové suroviny, toner, materiál dýz, forma, vstrekovací stroj, periférne zariadenia, prípravky, spreje, všetky druhy pomocných materiálov a obalových materiálov. Ak chcete, aby výroba v dielni na vstrekovanie plastov prebiehala hladko, potrebujete každý odkaz a každú poštu personál, materiály, vybavenie, nástroje atď., Ktoré zahŕňajú najmä: miestnosť so surovinami, miestnosť na rozbitý materiál, miešaciu miestnosť, výrobné miesto , po spracovaní, nástrojáreň, polotovary, kancelárske a iné regionálne prevádzkové a koordinačné riadiace práce.


Pretože formu alebo polotovar je potrebné otáčať, sú požiadavky na konštrukciu formy a vstrekovacieho stroja presnejšie. Okrem toho, vzhľadom na vysokú variabilitu vstrekovania bicolor Mold, aby sa dosiahla hladká výroba v súlade s očakávaným ideálom, musí sa celý dizajn formy posudzovať súčasne s dizajnom produktu.


Vyššie uvedený obsah predstavuje technológiu spracovania vstrekovaním bicolor Mold. Vďaka neustálej zrelosti technológie spracovania dvojfarebného vstrekovania foriem sa Čína postupne stáva globálnou výrobnou základňou spotrebných produktov. V posledných rokoch výrobcovia plastových výrobkov v južnej Číne prijali mnoho objednávok, ktoré si vyžadujú zručnosti v oblasti vstrekovania dvojfarebných foriem, takže Čína by mala dosiahnuť intenzívnejší pokrok v technológii vstrekovania dvojfarebných foriem.