Aké sú oblasti použitia obrábania PCTFE?

- 2022-07-22-

Aké sú oblasti použitia obrábania PCTFE?
 
V posledných rokoch sa čoraz viac spomína obrábanie PCTFE. Stručne povedané, ide o fúziu dvoch chemických polymérov prostredníctvom spracovania tak, aby ich vlastnosti spĺňali zodpovedajúce normy použitia. PCTFE samotný je kryštalický polymér. Podľa rôznych techník spracovania môže vytvárať rôzne charakteristiky, takže oblasť použitia je pomerne široká a kľúč závisí od spôsobu prevádzky počas spracovania.

1. Antikorózna podšívka
PCTFE je materiál spracovateľný za horúca, ktorý sám o sebe má dobrú odolnosť proti korózii. Preto spracovanie PCTFE umožňuje jeho použitie v rôznych antikoróznych oblastiach, ako sú antikorózne čerpadlá a ako antikorózne obklady, najmä sú to niektoré produkty, ktoré sú dlhodobo vo vysoko korozívnom prostredí a Na antikoróznu úpravu možno použiť materiály PCTFE.

2. Spracovanie plechu
Aplikácia spracovania PCTFE zahŕňa aj spracovanie dosiek. Mnoho typov platní na trhu v súčasnosti používa viac či menej materiál PCTFE. Samotný materiál má silnú plasticitu, silnú húževnatosť a vysokú tvrdosť. Môže tiež zabrániť prenikaniu vodnej pary a plynu a po vytvorení listu má mnoho funkcií.

3. Vysoko presné časti strojov
Po spracovaní PCTFE sú základné charakteristiky materiálu posilnené a oblasti, ktoré je možné použiť, sú rozsiahlejšie. Teraz tento materiál na spracovanie používa aj veľa vysoko presných častí strojov, ako sú ozubené kolesá odolné proti opotrebeniu, produkty na ochranu pred žiarením a elektronické tesnenia a ďalšie.

Celkovo je oblasť použitia obrábania PCTFE pomerne rozsiahla a táto technológia je stále v štádiu rýchleho vývoja. , priniesť väčšiu pomoc do života ľudí.